favicon ytterlids webb & reklam

Frilans­konsult med fokus på webb

Grafisk form och produktion av digitalt material för print och webb. Design, utveckling och underhåll av webbplatser i WordPress.

Jag hjälper dig hela vägen med idé, innehåll, form och funktioner, välkommen!

Grafisk form

Allt grafiskt material behöver formges och anpassas för olika kanaler. En tydlig grafisk profil förenklar kommunika­tionen.

Webb­design

Hemsidor och webbutiker i WordPress och WooCommerce. Modern och flexibel design med många smarta funktioner.

Support & Service

Med Supportkort och Serviceavtal kan du fokusera på din verksamhet medan jag ser till att hemsidan fortsätter att må bra.

Har du ett spännande projekt på gång?

Fyll i namn och nummer så återkommer jag inom kort för att boka in ett villkorslöst möte. Du kan även göra en offertförfrågan.

Aktuellt

Följ ytterlids webb & reklam på Facebook och Instagram för uppdateringar i text och bild.

GE DITT FÖRETAG EN MAKEOVER! 🤩  Det är besvärligt för de flesta företag nu och det är kanske dags att ta en funderare på hur ditt företag ser ut på nätet. Sverige kommer inte att stå stilla för evigt. Var redo när det vänder.  Varför krångla till det i onödan? Du kanske bara behöver en enklare presentation av ditt företag på nätet. En snygg startsida och en kontaktsida räcker långt, vill du komplettera eller lägga till mer senare, så är det enkelt gjort. Ta chansen nu och ge ditt företag en makeover 👌🏼  #wordpress #woocommerce #graphicdesign #digitalmarketing

GE DITT FÖRETAG EN MAKEOVER! 🤩

Det är besvärligt för de flesta företag nu och det är kanske dags att ta en funderare på hur ditt företag ser ut på nätet. Sverige kommer inte att stå stilla för evigt. Var redo när det vänder.

Varför krångla till det i onödan? Du kanske bara behöver en enklare presentation av ditt företag på nätet. En snygg startsida och en kontaktsida räcker långt, vill du komplettera eller lägga till mer senare, så är det enkelt gjort. Ta chansen nu och ge ditt företag en makeover 👌🏼

#wordpress #WooCommerce #graphicdesign #digitalmarketing
... See MoreSee Less

Load more
"Catarina har hjälpt oss ända sen 2008, då hon byggde vår första hemsida i Joomla. Hennes kompetens täcker in allt som vi behöver hjälp med inom digital produktion"
Jesper Valstensgård, Nordic LED AB
Jesper Valstensgård
CMO, Nordic LED AB
"Catarina är en person som jag varmt rekommenderar som konsult till våra webbhotellskunder. Hon har varit återförsäljare för Loopia sen 2009."
Michael Wedin, ÅF-chef, Loopia webbhotell
MICHAEL WEDIN
Channel Account Manager, Loopia Webbhotell