Kontakt & offertförfrågan

Kontakt & offertförfrågan.

Eftersom alla projekt är olika anpassas offert och pris efter dina behov. Vet du redan vad du vill ha fyller du enklast i en offertförfrågan. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig på mail, telefon eller chatt, jag svarar oftast direkt om jag är online, annars inom ett par arbetsdagar.

Gör en offert­förfrågan

Fyll i formuläret så detaljerat du kan så återkommer jag till dig inom ett par arbetsdagar!

Boka samtal?

Du kan boka tid för ett 20 min samtal (digitalt eller på telefon) så kan du berätta om ditt projekt. Det kostar så klart ingenting.

Välkommen!

let's get in touch

ytterlids webb & reklam
e-mail: [email protected]

Har du ett spännande projekt på gång?

Fyll i namn och nummer så ringer jag dig!

Frilanskonsult + Cool Company =

Som frilanskonsult använder jag mig av Cool Companys tjänster för fakturering, bokföring och inbetalning av skatter och avgifter. För dig som uppdragsgivare betyder det att fakturorna kommer från dem.

Mer information och aktuella avtalstexter som gäller för användning av Cool Companys tjänster för egenanställda eller för dig som är kund till någon som genomför uppdrag och fakturerar genom Cool Company hittar du här.

Cool Company Skandinavien AB är ett egenanställningsföretag som förenklar och effektiviserar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag.

För uppdragsgivare erbjuder Cool Company möjligheten att anlita kompetens som man själv valt, utan att behöva anställa. Cool Company tar hela arbetsgivaransvaret. Företaget grundades 2009.

Dela kontakt!

let's get in touch

Lägg till din rubriktext här