Support och Service

Boosta din WordPress-sida med professionell support & underhåll.

Har du kört fast? Det går fint att anlita mig för support, uppdatering av hemsida, webbshop och sociala medier. Med supportkort och serviceavtal kan du ägna dig åt din egen verksamhet. Jag jobbar på distans eller på plats hos kund.

Support­kort – enkelt och prisvärt

Behöver du hjälp med WordPress eller WooCommerce? Med ett Supportkort får du en lägre kostnad. Ju fler “klipp” desto bättre pris per påbörjad halvtimma. Du kan använda Support­kortet för att få hjälp med användarfrågor eller med säkerhetsuppdateringar. Även mindre uppdrag som installation och konfigurering av plugins samt mindre design­justeringar kan utföras med Supportkortet.

support 10

400
380:-/st
 • 10 klipp = 5 tim support
 • 10 klipp = 3.800 kr
 • 5 % rabatt på ordinarie timpris
10 klipp

support 20

360:-/st
 • 20 klipp = 10 tim support
 • 20 klipp = 7.200 kr
 • 10 % rabatt på ordinarie timpris
20 klipp

support 30

340:-/st
 • 30 klipp = 15 tim support
 • 30 klipp = 10.200 kr
 • 15 % rabatt på ordinarie timpris
30 klipp

Så här funkar det

Skicka ett mail till [email protected] och beskriver vad du behöver hjälp med. Jag ger dig en uppskattning på hur många klipp det aktuella uppdraget kommer att förbruka. Efter utfört arbete får du en återrapportering via mail med status på hur många klipp som återstår.

 • Ett klipp motsvarar en påbörjad 30-minutersperiod.
 • Supportkortet faktureras i förskott.
 • Supportkortet är giltigt i 12 månader från fakturadatum.
(Alla priser exkl. moms)

Support?

Att tänka på!

De flesta webbhotell erbjuder möjligheten att skaffa sig en blogg eller hemsida med "bara ett klick" men erbjuder sällan support på s.k. tredjepartsprodukter som t.ex WordPress...

Har du ett spännande projekt på gång?

Fyll i namn och nummer så ringer jag dig!

Service­avtal – för säkerhets skull

Det stora antalet WordPress-sidor kan locka till sig hackare, som letar efter dåligt skyddade sidor. Intrång sker oftast genom svaga lösenord och säkerhetshål i olika plugins..

Kontinuerlig uppdatering av både WordPress, plugins och teman är mycket viktigt. Förutom säkerhetshål och att hemsidan blir långsam riskerar man att den i värsta fall kraschar helt.

En hackad hemsida är inte roligt och har man då inte någon kopia, fri från skadlig kod och som går att återställa, får man tyvärr börja om från början..

För att hemsidan ska fortsätta att fungera optimalt rekommenderas därför bra rutiner för underhåll och backup.

Har du inte tid eller kunskap går det bra att överlåta detta till mig via ett serviceavtal.

I serviceavtalet ingår övervakning 24/7 och underhåll i form av uppdateringar, backup, säkerhets- och prestandaskanningar, du får även regelbundna rapporter om vad som är åtgärdat.

Backup

Webbplatsens databas och filer kopieras dagligen och backupen lagras på externa servrar. Möjlighet till återställning av tidigare backup.

Uppdatering

Nya versioner av plugins, teman och WordPress ramverk släpps hela tiden. Det är mycket som ska passa ihop. Utan upp­dateringar kan hemsidan sluta fungera.

Säkerhet

Skadlig kod kan finnas på din hemsida utan att du märker det. För att minska risken för att sidan ska hackas görs säkerhets­skanning efter malware och säkerhetshål.

Prestanda

En långsam webbplats är inte roligt varken för dig eller dina besökare. Din hemsidas prestanda testas regelbundet för att kontrollera om något är fel.

Rapporter

En klientrapport i pdf kan mailas automatiskt till dig varje månad om så önskas. Rapporten samman­fattar allt som är gjort på din webbplats.

Direktsupport

Har du Serviceavtal och Supportkort finns direkt­supporten bara ett klick bort. Logga in i backend så hittar du support­formuläret.

Villkor serviceavtal

Tecknar du ett serviceavtal förbinder du dig att inte göra några egna installationer av teman eller plugins för att inte riskera att skada din webbplats. Om webbplatsen ändå blir utsatt för intrång ingår en återställning av den senaste backupen. Löser inte det problemet får du 25 % rabatt på mitt timpris för ytterligare arbete. Om jag behöver skicka ärendet vidare till en extern säkerhetsexpert kan ytterligare kostnader tillkomma. Riskerar det att bli kostnader utöver avtalet så tillfrågas du innan om du vill gå vidare.

Vid en uppsägning plockas installerad programvara bort från din webbplats och ansvaret för webbplatsen återgår till dig.

Serviceavtal

599,- pris/månad, exkl. moms
 • Serviceavtalet löper på 12 mån, faktureras i förskott och kan sägas upp när som helst.
12 mån

Serviceavtal

799,- pris/månad, exkl. moms
 • Serviceavtalet löper på 6 mån, faktureras i förskott och kan sägas upp när som helst.
6 mån