Support & Service.

Har du kört fast? Du kan vara helt lugn, jag hjälper dig! Det går fint att anlita mig för support, uppdatering av hemsida, webbshop och sociala medier, fix av bilder och annat som snabbt ska ut på nätet etc. etc. Med Supportkort och Serviceavtal kan du ägna dig åt din egen verksamhet Jag jobbar antingen på distans eller på plats hos kund.

Support­kort – enkelt och prisvärt

Har du en hemsida och behöver support? Beställ ett Supportkort och få en lägre kostnad. Ju fler ”klipp” desto bättre pris per påbörjad halvtimma. Du kan använda Support­kortet för att få hjälp med användarfrågor och med att göra säkerhetsuppdateringar. Även mindre uppdrag som installation och konfigurering av plugins samt mindre design­justeringar kan utföras med Supportkortet.

Så här funkar det

Du skickar ett mail till support@ytterlid.se och beskriver vad du behöver hjälp med. Jag ger dig en uppskattning på hur många klipp det aktuella uppdraget kommer att förbruka. Efter utfört arbete får du en återrapportering via mail med status på hur många klipp som återstår.

  • Ett klipp motsvarar en påbörjad 30-minutersperiod.
  • Supportkortet faktureras i förskott.
  • Supportkortet är giltigt i 12 månader från fakturadatum.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i namn och telefonnummer så ringer jag dig! Du kan även göra en offertförfrågan.

Service­avtal – för din säkerhet

Med ett serviceavtal kan du känna dig trygg, din WordPress-sida kommer fortsätta att må bra. I avtalet ingår övervakning 24/7 med underhåll i form av uppdateringar, backup, säkerhets- och prestandakontroller, du får även regelbundna rapporter om vad som är åtgärdat.

För att hemsidan ska fortsätta att fungera optimalt rekommenderas att man har bra rutiner för underhåll och backup. Har du inte tid och/eller kunskap går det bra att överlåta detta till mig via ett serviceavtal.

Det stora antalet WordPress-sidor kan locka till sig hackare, som letar efter dåligt skyddade sidor som de kan ta över och utnyttja som de vill. Intrång sker oftast genom svaga lösenord och säkerhetshål i olika plugins.

Att få sin hemsida hackad är inte roligt och har man då inte någon kopia, fri från skadlig kod och som går att återställa får man tyvärr börja om från början…

Därför är kontinuerlig uppdatering av både WordPress, plugins och teman mycket viktigt. Förutom säkerhetshål och att hemsidan blir långsam riskerar man att den i värsta fall kraschar helt.

Uppdatering

Nya versioner av plugins, teman och WordPress ramverk släpps hela tiden. Det är mycket som ska passa ihop. Utan upp­dateringar kan hemsidan sluta fungera.

Backup

Webbplatsens databas och filer kopieras dagligen och backupen lagras på externa servrar. Möjlighet till återställning av tidigare backup.

Säkerhet

Skadlig kod kan finns på din hemsida utan att du märker det. För att minska risken för att sidan ska hackas görs säkerhets­skanning efter malware och säkerhetshål.

Prestanda

En långsam webbplats är inte roligt varken för dig eller dina besökare. Din hemsidas prestanda testas regelbundet för att kontrollera om något är fel.

Rapporter

En klientrapport i pdf kan mailas automatiskt till dig varje månad om så önskas. Rapporten samman­fattar allt som är gjort på din webbplats.

Direktsupport (+)

Har du Serviceavtal och Supportkort finns direkt­supporten bara ett klick bort. Logga in i backend så hittar du support­formuläret.

Villkor serviceavtal

Tecknar du ett serviceavtal förbinder du dig att inte göra några egna installationer av teman eller plugins för att inte riskera att skada din webbplats. Om webbplatsen ändå blir utsatt för intrång ingår en återställning av den senaste backupen. Löser inte det problemet får du 25 % rabatt på mitt timpris för ytterligare arbete. Om jag behöver skicka ärendet vidare till en extern säkerhetsexpert kan ytterligare kostnader tillkomma. Riskerar det att bli kostnader utöver avtalet så tillfrågas du innan om du vill gå vidare.

Vid en uppsägning plockas installerad programvara bort från din webbplats och ansvaret för webbplatsen återgår till dig.

"Catarina har hjälpt oss ända sen 2008, då hon byggde vår första hemsida i Joomla. Hennes kompetens täcker in allt som vi behöver hjälp med inom digital produktion"
Jesper Valstensgård, Nordic LED AB
Jesper Valstensgård
CMO, Nordic LED AB
"Catarina är en person som jag varmt rekommenderar som konsult till våra webbhotellskunder. Hon har varit återförsäljare för Loopia sen 2009."
Michael Wedin, ÅF-chef, Loopia webbhotell
MICHAEL WEDIN
Channel Account Manager, Loopia