Webbdesign & WordPress.

Trender kommer och går inom mode, design och inredning, precis likadant är det med design för webben. Att välja WordPress har många fördelar. Förutom att det är enkelt att hantera, har massor av smarta funktioner och kan få vilket utseende som helst, är det helt fritt från licenskostnader. Börja i liten skala och bygg ut efter behov.

Design för webben

– en kombo av form, funktion och innehåll

Responsive web design

Moderna hemsidor byggs med ett publiceringsverktyg (CMS) i botten som gör att du kan uppdatera delar av innehållet utan kunskap i HTML-kodning eller webbdesign.

Tekniken bygger på att innehållet sparas i en databas och mallar ser till att hela hemsidan får ett enhetligt utseende. Samma grundprinciper för val av färg och form gäller för hemsidor som för saker som ska läsas på papper.

Hemsidor förväntas även vara responsiva = de ska automatiskt anpassa sig till storleken på besökarens skärm, oavsett om man använder smartphone, surfplatta eller dator .

Vill du bli kontaktad?

Fyll i namn och telefonnummer så ringer jag dig! Du kan även göra en offertförfrågan.

Så kommer vi igång med din hemsida

För att kunna bygga hemsidan efter dina önskemål behöver innehåll och funktioner planeras i detalj. Finns text- och bildmaterial? Behöver du hjälp med att ta fram passande bilder, logotyper etc? Hur vill du göra med registrering av domännamn och webbhotell etc. Det är bra om du är så detaljerad som möjligt i din kravspecifikation.

ARBETSGÅNG

 • Du fyller i och skickar en offertförfrågan här från hemsidan.
 • Jag tar kontakt och vi bokar ett telefonmöte och går igenom dina behov och önskemål.
 • Baserat på det vi kommer fram till skickar jag en offert. Uppdraget kan påbörjas först då du godkänt offerten.
 • Jag tar fram ett designförslag och ett förslag på hur innehållet ska vara ordnat (startsida, undersidor, menyer m.m.). Jag börjar bygga sidan när vi spikat designen.
 • Under produktionstiden stämmer vi av löpande och genomför ev. ändringar.
 • Då hemsidan är klar och godkänd av dig blir den tillgänglig under sitt eget domännamn.
 • Jag gör en genomgång av hur du ska göra för att uppdatera sidans innehåll.

SUPPORT OCH VIDAREUTVECKLING

Efter genomfört projekt finns jag tillgänglig för ytterligare utveckling, support och utbildning. Vi diskuterar om behov finns av ett lämpligt support- eller serviceavtal. Varje kund är unik och behoven skiftar!

HAR DU FRÅGOR?

Tveka då inte att kontakta mig. Mail besvaras inom ett par arbetsdagar.

Varför WordPress?

Sedan 2003 har WordPress varit valet av plattform för miljontals webbplatser. WordPress bygger på öppen källkod. Det tillkommer alltså inga dyra licensavgifter. Utvecklingen går blixtsnabbt och där ligger WordPress alltid i framkant. En stor styrka är det användarvänliga gränssnittet som gör det enkelt även för den som är oerfaren att uppdatera innehållet.

5 fördelar med WordPress:

 • Öppen källkod – inga löpande avgifter.
 • Beprövad teknik – flera miljoner webbplatser.
 • Användarvänligt – enkelt gränssnitt för administration.
 • Modernt – snabb utveckling med lösningar i framkant.
 • Sökvänligt – lämpar sig mycket bra för marknadsföring online.